Ce face diferenta?

build-a-websiteRelatiile foarte bune cu clientii nostri si rezultatele obtinute in cresterea imaginii online a afacerilor acestora sunt datorate faptului ca privim intotdeauna fiecare nou proiect prin perspectiva experientei in marketing si afaceri online si offline pe care o are echipa Imagine Plus. Prima intrebare pe care o punem clientului este :”Ce doriti sa obtineti cu acest website?” Raspunsul acestuia si analiza initiala care releva necesitatea unui website pentru clientul nostru ne ajuta sa il sprijinim in luarea deciziilor benefice pentru afacerea lui.

Cum facem?

web-design-525x344Un website foarte bun, adica un website care arata foarte bine, atrage vizitatori, este optimizat pentru motoarele de cautare si reprezinta corect imaginea afacerii dvs. nu se face batand din palme. Inainte de a incepe sa il construim, incepe o munca asidua care are drept socp intelegerea afacerii dvs., a obiectivelor si strategiilor de crestere. Rezultatele relevate de multiplele analize efectuate, ideile extrase din sedintele noastre de “brainstorming”si poate si putin din magia pasiunii cu care lucram sunt baza pe care se construieste proiectul dvs.

Si rezultatul? Un website atragator, cu grad mare de uzabilitate, optimizat SEO, cu legatura catre Social Media si pe o platforma care sa va permita sa il administrati usor si sa il mentineti actual.

Lasati-ne sa va aratam ce solutie va propunem. Nu va obliga cu nimic. Doar purtam o discutie si, daca veti fi interesati, vom detalia ulterior. Daca nu, ne bucuram doar de o conversatie placuta si de cunostinta. Solicitati-ne chiar astazi o consultatie gratuita!

Contactati-ne astazi la 0760 30 24 24