De ce Servicii Web prin Imagine Plus?

Pentru ca abordarea noastra este diferita: Am unit o echipa de licentiati cu experienta practica in programare, dezvoltare web, webdesign, IT, management de proiect, marketing online si al afacerilor si am decis sa fim consultanti pentru clientii nostri, nu doar simpli agenti de vanzari si sa crestem afacerea noastra impreuna cu afacerile acestora.

Pentru ca suntem constienti de faptul ca in prezent schimbarile survin cu o viteza uimitoare, suntem intr-o continua perfectionare: zilnic invatam alegand, din milioanele de biti de noi informatii, solutiile viabile pentru cresterea afacerilor.

Diferenta o face experienta practica in afaceri de peste 15 ani si pasiunea investita.

Fiecare proiect pe care il aveti este unic. Analizam toate aspectele care pot influenta reusita acestuia si stabilim algoritmul optim pentru obtinerea rezultatelor dorite de dvs.

Alegand sa lucrati cu Imagine Plus, toata echipa noastra devine practic o extensie a companiei dvs. Astfel va puteti baza pe experienta practica in afaceri de peste 15 ani a managerilor nostri, pe rezultatele analizelor matematice si statistice efectuate de colegii nostri licentiati in marketing online, SEO si marketing offline, de creativitatea programatorilor si designerilor nostri si, nu in ultimul rand, de pasiunea cu care lucram toti. Acesta este motivul pentru care 98% din clientii nostri ne prefera in continuare.

Creare website

Relatiile foarte bune cu clientii nostri si rezultatele obtinute in cresterea imaginii online a afacerilor acestora sunt

Creare Magazin online

Succesul magazinelor online construite pentru clientii nostri este datorat in primul rand faptului ca in cadrul echipei noastre …

Pagini Social Media

Simpla creare a paginii de profil in Social Media insa nu este suficienta. Exista o strategie de urmat …

Realizare site mobil

Un site mobil inseamna un website sau un magazin online care poate fi vizualizat corect cu ajutorul unui telefon mobil sau al unei tablete.

Gazduire web

Sunt mii de optiuni pentru gazduire si cuvintele tehnice precum VPS, VPS SSD, servere dedicate, memorie burst, ip, etc.

Administrare website

Fiecare website construit necesita actualizari ale datelor inserate in cadrul acestuia, in timp …

Vreti sa stiti mai multe? Cititi despre companie despre rezultatele obtinute sau despre feedback-ul pe care l-am obtinut de la clienti.

Sau, si mai bine, dati-ne azi un telefon sau solicitati o consultatie gratuita si noi vom analiza cum va puteam sprijini in cresterea in mediul online a afacerii dvs. Purtam doar o discutie si, daca veti fi interesati, vom detalia ulterior. Daca nu, ne bucuram doar de o conversatie placuta si de cunostinta.

Contactati-ne astazi la 0760 30 24 24