Ce inseamna optimizare website?

Optimizarea presupune efectuarea unor operatiuni, mai putin vizibile doar privind website-ul, care au drept scop sprijinirea website-ului in a fi vizibil in mediul online si drept efect diminuarea considerabila a cheltuielilor ulterioare de promovare.

Mici schimbari, rezultate excelente

Ca sa va putem explica mai bine ce efecte are procesul de optimizare va dam un singur exemplu. Unul din clientii nostri avea website de cel putin 3 ani si, la cautarea in Google, cu toate ca activa pe o piata de nisa, nu era de gasit. In urma propunerii noastre de reconstructie a website-ului, optimizare a lui si investitie minima in promovare, a acceptat. Rezultatul? In numai 6 luni de la finalizarea lucrarii a ajuns si s-a stabilizat pe primul loc in Google la o anumita expresie cautata. Chiar daca nu a mai investit in promovare ulterior, si dupa 1 an si jumatate s-a mentinut in aceeasi pozitie. Optimizarea a avut in acest caz unul din cele mai importante efecte. (Dinn considerente morale, pentru a nu afecta imaginea concurentei, nu dam numele clientului nostru aici.)

Ce obtineti prin optimizarea website-ului:

– eliminarea erorilor de programare
– website-ul este bine “vazut” de catre Google
– se diminuaeaza considerabil cheltuielile ulterioare de promovare

Vreti sa verificati daca website-ul dumneavoastra este optimizat sau sa aflati mai multe detalii legate de acest aspect? Solicitati-ne chiar astazi o consultatie gratuita! Nu va obliga cu nimic. Doar purtam o discutie si, daca veti fi interesati, vom detalia ulterior. Daca nu, ne bucuram doar de o conversatie placuta si de cunostinta.

Contactati-ne astazi la 0760 30 24 24