Ne numim Imagine Plus, agentia de webdesign si consultanta in marketing care pune accent pe plus valoare.

Misiunea Imagine Plus

De peste 5 ani ne-am pus toata energia si priceperea intr-un obiectiv: acela de a creste afacerile clientilor nostri si, implicit, pe a noastra. Ne place sa imbinam cunostintele cu creativitatea si strategia pentru realizarea acestui deziderat.

Am stiut inca de la inceput ca acest lucru este posibil pentru ca ne bazam pe experienta in afaceri de peste 10 ani a celor din echipa si pe respectarea valorilor in care credem.

Viziunea Imagine Plus

Abordarea noastra este diferita. Preferam sa fim consultanti de marketing offline si online pentru clientii nostri si nu simpli reprezentanti de vanzari, pentru ca astfel putem aduce plus valoare atat in afacerea clientului cat si in relatia acestuia cu noi.

Consideram ca webdesign poate face si un licean. Ceea ce ne deosebeste ca agentie este, in primul rand, faptul ca ne folosim de experienta in afaceri ca sa studiem tipologia afacerii clientului, potentialul pietei pe care activeaza, mediul concurential care-l influenteaza, posibilitatile de promovare online si astfel sa putem recomanda strategii de dezvoltare personalizate si solutii eficiente verificabile. In al doilea rand faptul ca lucram intr-o echipa de profesionisti specializati in programare, dezvoltare web, webdesign, IT, management de proiect, marketing online si al afacerilor este un atuu care garanteaza clientului nostru rezultate corecte.

Valorile Imagine Plus

Daca ar fi sa folosim o singura fraza care sa ne defineasca ar fi: “Ne pasa, credem in cuvantul dat si suntem pozitivi.”
Valorile pe care ne-am construit reputatia si pe care le sustinem cu tarie sunt:

 •  Increderea – consideram ca o relatie corecta, pe termen lung, se creaza avand la baza increderea
  •  Pasiune – stim ca atunci cand pui pasiune, rezultatele sunt uimitoare
   •  Corectitudine – pentru noi cuvantul dat valoreaza mai mult decat o hartie scrisa
    • Gandire pozitiva – consideram ca rezultatele noastre sunt influentate de actiuni si actiunile de gandurile noastre, ca atare urmarim ceea ce gandim ca sa avem rezultate pozitive

    Principii Imagine Plus

    Principiile pe care le respectam si aplicam sunt urmatoarele:

    • Orice afacere este durabila daca este conceputa si crescuta pe valori corecte. Ca atare, fiecare nou coechipier din cadrul echipei noastre afla inca din prima zi ca unul din principalele noastre obiective este acela de a respecta valorile pe care le sustinem.
     • Cea mai importanta resursa in cadrul unei afaceri o constituie capitalul uman. Preferam relatiile de colaborare in locul celor de subordonare. Stim faptul ca fiecare persoana are abilitati pe care si le poate dezvolta, insa le va dezvolta numai intr-un mediu pozitiv, propice. Ca atare, incurajam comunicarea si creativitatea.
      • ”Daca nu ai nimic de spus bun, atunci mai bine taci”, este un alt principiu important pentru noi. Acest principiu este aplicat si in relatiile din interiorul firmei si in relatiile cu clientii sau concurentii nostri.
       • Orientarea spre solutii. Preferam sa fim orientati spre a gasi solutii si sa privim constructiv fiecare provocare. Ne place sa fim la curent cu tot ce e nou, sa studiem tendintele, sa analizam perspectivele si sa gasim solutiile cele mai bune pentru fiecare situatie in parte.
        • Asumarea raspunderii. Stim ca nu e totdeauna totul perfect, insa e totul perfectibil. Preferam sa fim corecti, sa recunoastem daca am gresit cu ceva si sa cautam solutii decat sa bravam.