Ce face identitatea de firma?

Identitatea de firma (CI) este un sistem grafic si conceptual care are scopul de a crea un mijloc unificat, armonizat, de comunicare cu clientii si prin care firma sa fie perfect identificata. Intr-o lume plina de “firmulite”, este momentul de a avea un astfel de sistem coerent si consistent, in asa fel incat clientii sa stie cine sunteti, ce faceti, sa va vada in cea mai buna lumina posibila si, mai ales, sa isi aduca aminte de dumneavoastra si sa revina.

Cum facem?

Ne luam date din piata pe care activati, analizam, gandim, comunicam. Ne bazam si pe flerul oamenilor de afaceri care fac parte din echipa Imagine Plus. Aplicam si putina “magie” prin intermediul pasiunii cu care lucram. Urmeaza lungile si desele sedinte de “brainstorming” care au drept rezultat ideile de baza care vor face afacerea dumneavoastra sa se diferentieze. Si va transmitem propunerile si dupa ce ne dati ok-ul trecem la treaba. Sigla, sloganul, antetul, cartile de vizita, pagina web, brosurile, afisele, CD-urile multimedia, materialul informativ etc., toate le gandim astfel incat sa se creeze acea imagine unitara care sa va avantajeze.

Rezultatul?

Elemente armonizate intr-o imagine grafica unitara, care transmit acelasi “Stil, Continut si Mesaj”, conform standardului stabilit si care vor face clientii dumneavoastra sa revina sau care vor atrage alti clienti.

Haideti sa vedeti ce solutie va propunem. Solicitati-ne chiar astazi o consultatie gratuita!Nu va obliga cu nimic. Doar purtam o discutie si, daca veti fi interesati, vom detalia ulterior. Daca nu, ne bucuram doar de o conversatie placuta si de cunostinta.

Contactati-ne astazi la 0760 30 24 24