Autoplus – Magazin online piese auto si Service auto

Autoplus – Magazin online piese auto si Service auto

Autoplus Galati a ales echipa Imagine Plus pentru a crea un magazin online de piese auto after-market si originale, pentru orice marca de automobil. Ne bucura faptul ca serviciile noastre de optimizare si campaniile de promovare ulterioare au extins afacerea clientului nostru la nivel national si au ridicat cifra de ...

A.M. & CO

A.M. & CO

Echipa Imagine Plus a analizat initial care sunt expresiile cheie folosite de catre cei interesati in cautarea pe Google. Rezultatele analizei au dus la recomandarea naturala ca societatea A.M. & CO sa isi achizitioneze domeniul contabilitategalati.ro, pe care s-a si creat si optimizat website-ul. Deja, in cautari, apare in a doua pagina din Google. Suntem AM & CO, societate specializata ...

Scoala Postliceala

Scoala Postliceala “Christiana” Galati

Creat si optimizat in 2009, pentru ca se adreseaza unei piete de nisa, fara nici o investitie in promovare, website-ul scolii Christiana Galati a ajuns in prima pagina din Google la cautarile dupa “scoala sanitara Galati, scoala sanitara postliceala Galati”, “cursuri asistent medical Galati”, “christiana galati”, “scoli sanitare galati”, “scoala asistent medical galati”.

Farmacia Alopatia

Farmacia Alopatia

Toti ne-am mobilizat pentru crearea website-ului magazin-silva.ro. Intai Robertino a facut si prelucrat fotografiile. Apoi Cristina, care are ca hobby croitoria, a conceput textele. Adina si-a folosit experienta de marketing pentru schema logica a website-ului. Zoltan si Vali s-au ocupat in continuare de design si programare si George de optimizare.

Simonails

Simonails – Fii asa cum (nu) iti imaginezi!

Echipa Imagine Plus a creat un magazin online cu produse profesionale pentru ingrijire unghii, importate de catre Simonails si distribuite pe teritoriul Romaniei si sectiune separata pentru cursurile pentru reconstructia unghiilor cu gel si cursurile Nail Art. S-a creat astfel baza extinderii afacerii de la nivel local la nivel national.

Dentaurum

Dentaurum

Centrul Stomatologic Dentaurum, ne-a solicitat sa ii programam un “intro” inainte de afisarea website-ului, sa cream site-ul si sa ne ocupam de prelucrarea fotografiilor. Colega specializata pe crearea de texte a creat continut original dupa ce a studiat intens  serviciile clientului nostru. Cu siguranta stie ceva termeni noi acum :) Centrul Stomatologic Dentaurum, precum si ...

Grapfrint Galati

Grapfrint Galati

Tipografie, Editura si Inscriptionari obiecte promotionale sunt cele trei departamente ale Grafprint, care a solicitat echipei Imagine Plus crearea si optimizarea  website-ului si a investit 3 luni in promovare. Chiar si dupa 3 ani, fara nici o alta investitie, a ramas in prima pagini din Google la cautarile dupa “tipografie galati”, “editura Galati” sau “inscriptionari ...

Magazin Silva Galati

Magazin Silva Galati

Toti ne-am mobilizat pentru crearea website-ului magazin-silva.ro. Intai Robertino a facut si prelucrat fotografiile. Apoi Cristina, care are ca hobby croitoria, a conceput textele. Adina si-a folosit experienta de marketing pentru schema logica a website-ului. Zoltan si Vali s-au ocupat in continuare de design si programare si George de optimizare.

Medart Retail –  Specialistul tau in sanatate!

Medart Retail

Echipa Imagine Plus a creat drogheria online e-farmacienaturista.ro care, prin specialistii pregatiti in domeniul sanatatii, si-a propus sa ofere produse naturiste la nivel national. Imagine Plus s-a implicat de la analiza initiala a pietei, alegerea domeniului pana la optimizarea magazinului, si a creat baza comunicarii cu publicul prin blog si legaturile cu toate ...

Dirom V - Distributie

Dirom V

Dirom V a apelat la serviciile de creare si optimizare website ale echipei Imagine Plus. Scopul urmarit a fost de a crea o imagine corecta online a afacerii, in concordanta cu cea offline. Clientii potentiali fiind alte societati, s-au scos in evidenta punctele forte ale afacerii si s-a urmarit ca website-ul sa aiba grad mare de uzabilitate.

Gradinita Nr.53 Nicolae Labis, Galati

Gradinita Nr.53 Nicolae Labis, Galati

Un website foarte vesel, plin de culoare si viata, care se deschide pe un fond muzical prietenos, a creat echipa Imagine Plus pentru Gradinita Nicolae Labis din Galati. S-a creat si legatura cu pagina de Facebook a Gradinitei. Fiind un website adresat comunitatii locale am putut folosi flash-ul.In website-urile care au nevoie de promovare se folosesc alte limbaje ...

Doralco Galati

Doralco Galati

Unic distribuitor al renumitei marci Husqvarna, Doralco Galati a preferat varianta de inchiriere a website-ului pentru a putea sustine promovarea cu un efort financiar mai mic lunar.  Am personalizat domeniul husqvarna-galati.ro evidentiind produsele pe care le comercializeaza Doralco si am creat si cartile de vizita in “ton” cu website-ul.

Farmacia Vaflomia – e-farmacieonline.ro – Impreuna, mai sanatosi!

Farmacia Vaflomia

Vaflomia a apelat la serviciile de creare si optimizare ale Imagine Plus. Isi doreste un magazin online complex dedicat sanatatii. Am depasit faza de analiza si pornire a proiectului si suntem la faza in care lucram intens ca sa ajungem la stadiul la care sa mai avem inca un client multumit si sa ne bucure si pe noi rezultatul final.

Dr. Avram Florin

Dr. Avram Florin

Dr. Florin AVRAM, Medic Specialist Stomatologie Generala si Implantologie Orala ne-a solicitat sa lucram un website care sa arate la fel cu clinica medicala dentara pe care o conduce si care sa poata fi accesat si inteles usor si de alte nationalitati. Astfel, dupa finalizarea designului si a textelor, am facut traducerea acestuia in engleza si italiana.

Scoala Gimnaziala Nr. 25 Galati

Scoala Gimnaziala Nr. 25 Galati

Scoala Gimnaziala Nr. 25 Galati a solicitat echipei Imagine Plus sa creeze un website bilingv: in limba romana si in limba engleza, pentru a-si crea o imagine la nivel international. La cererea conducerii scolii s-a creat si un panou de administrare. Informaticianul scolii a beneficiat de serviciile GRATUITE ale Imagine Plus de instructaj prinvind administrarea website-ului.

Vasian – Solutii inteligente de incalzire

Vasian – Solutii inteligente de incalzire

Ne-a placut entuziasmul si corectitudinea tinerei echipe de ingineri de la Vasian care si-au propus sa aduca pe piata Romaniei calitatea norvegiana garantata din domeniul incalzirii electrice, a degivrarii si a energiei. Am creat si optimizat un website complex care respecta politica de marketing a firmei si l-am si promovat prin Google Adwords.

Tuningland – Calishop – Este vorba despre sanatate!

Tuningland – Calishop

Tuningland a solicitat solutie completa personalizata pentru cresterea afacerii online la nivel national. Astfel, prin serviciile de creare, analiza, optimizare, promovare (Google AdWords, translatare in Facebook, campanii personalizate Facebook, videomarketing si emailmarketing), gazduire si identitate ale echipei Imagine Plus, calivita.tuningland.ro a atras mii de clienti noi.

Nasi Exclusive Fashion  Boutique

Nasi Exclusive Fashion Boutique

Nasi Fashion a ales o solutie personalizata completa cu scopul dezvoltarii la nivel national. Astfel, am efectuat analiza initiala a pietei, am gazduit, creat si optimizat magazinul online dedicat brandurilor din industria imbracamintei si incaltamintei si l-am translatat in Facebook, unde, prin concursuri si metode specifice, care permit controlul rezultatelor, am atras mii de ...

Scoala Gimnaziala Nr. 16 Galati

Scoala Gimnaziala Nr. 16 Galati

De la o scoala de fete construita in 1899, Scoala Gimnaziala Nr.16 Galati a ajuns astazi o scoala moderna, cu oameni inimosi, care se dedica menirii lor de a forma elevii. Echipa Imagine Plus a creat un website care scoate in evidenta tot ceea ce este necesar astfel incat un parinte sa poata sa inteleaga bine mediul in care va fi educat copilul sau.

Cabinet stomatologic individual

Cabinet stomatologic individual

Dr. Stolearenco Igor a dorit sa analizam care domeniu ar fi indicat de folosit pentru a-si crea imaginea online si sa cream si sa optimizam un website prietenos si atat. Am facut mai multe vizite cabinetului ca sa intelegem afacerea clientului nostru si sa putem sa concepem textele din cadrul website-ului astfel incat sa fie conforme cu realitatea.

Lemmar – magazin online cu produse naturiste

Lemmar – magazin online cu produse naturiste

Lemmar a ales echipa Imagine Plus pentru a fi sprijinit in cresterea afacerii la nivel national. Echipa Imagine Plus s-a ocupat de tot: de la analiza pietei si alegerea domeniului pana la serviciile de promovare, inclusiv cele de identitate. Rezultatul? Am obtinut inca un client foarte multumit de rezultatele obtinute.

Elion

Elion

Elion, societate specializata in realizarea de servicii de inramari, consultanta in alegerea ramei potrivite, comercializarea de rame sau tablorui inramate si vanzarea en gros de profile si accesorii pentru inramari, recunoscuta pe plan local pentru seriozitate si calitate, ne-a solicitat sa cream un website “altfel” si asa a si iesit : simplu si de efect.

Scoala Iulia Hasdeu si Scoala Nicolae Mantu Galati

Scoala I. Hasdeu si Scoala N. Mantu

Doua scoli care s-au unit sub aceeasi administratie. Au dorit ca Imagine Plus sa le creeze un website prietenos care sa reflecte valorile pe care le promoveaza in randul elevilor. Au profitat de proiectul Edu pentru a obtine spatiu de gazduire gratuit pe http://sc40galati.scoli.edu.ro si echipa noastra le-a sprijinit in acest sens.

SummerTime Pub

SummerTime Pub

Te simti atat de relaxat ca iti vine sa iti iei vacanta cand intri in pub-ul clientului nostru si ti se face sigur si foame. Si aceste aspecte pe care le-am simtit de la prima vizita facuta am decis sa le inseram in website. Astfel, website-ul reflecta atmosfera restaurantului si evidentiaza toate aspectele pe care un vizitator le-ar cauta pe internet.

Veraplant

Veraplant – Iubeste viata!

Veraplant a apelat la Imagine Plus cand inca avea magazine tip plafar in Galati. Dupa construirea magazinului naturist online veraplant.ro si optimizarea acestuia de catre echipa Imagine Plus, a mutat toata afacerea in mediul online, a inceput sa o promoveze si deja a ajuns sa aiba peste 1000 de vizitatori pe luna. Si nu ne oprim aici :)

Ginecologie Galati

Ginecologie Galati

Pentru Domnul Doctor Mereuta Ovidiu Sigifri, recunoscut in Galati pentru competenta si umanitatea de care da dovada, la cererea dansului echipa Imagine Plus a creat website-ul ginecologie-galati.ro, un website simplu si prietenos. Am cautat in tot internetul opiniile pacientelor despre dansul si am inserat direct in website linkurile gasite.

Scoala Gimnaziala Nr.11 “Mihail Sadoveanu” Galati

Scoala Nr.11 “Mihail Sadoveanu”

Scoala Gimnaziala Nr.11 “Mihail Sadoveanu” Galati a dorit un website care sa releve faptul ca este un loc in care sufletele unor boturi de huma devin caractere puternice, independente si gata sa-si ia singure zborul spre lume. A apelat la Imagine Plus pentru serviciile de creatie website. Pentru modificarile ulterioare s-a creat un panou de administrare pentru client.

Complex Hotelier Stefania Costinesti

Complex Hotelier Stefania Costinesti

Pentru complexul Hotelier Stefania din Costinesti, Imagine Plus a creat si optimizat website-ul in limba romana si in limba engleza, cu grad mare de uzabilitate. Designul acestuia a fost conceput astfel incat sa scoata in evidenta eleganta locatiei. S-a creat legatura cu Facebook, pe care clientul nostru o popularizeaza permanent cu articole interesante.

Soft Land

Soft-land – Soft Shop

Clientul nostru doreste sa se dedice sa aiba cel mai complex magazin online cu programe soft. Si noi il ajutam cu placere. Deja am stabilit impreuna strategia de lucru: dupa finalizarea crearii si optimizarii magazinului online, vom trece la promovarea acestuia. Bineinteles ca va fi o strategie personalizata astfel incat sa obtina rezultate maxime, cu investitii minime.

Laboratorul Origani

Laboratorul Origani

Bazandu-se pe o echipa de medici primari de laborator, biologi si biochimisti cu un inalt grad de profesionalism, Laboratorul Clinic Origani este inca de la infiintarea sa un model de performanta si calitate. Laboratorul de analize medicale Origani a fost infiintat in 1990 in Brasov, iar in 1996 si-a deschis sediul in Galati. I-am sprijinit in realizarea cartilor de vizita si a flyerelor ...

Tehnoclima

Tehnoclima

Din 1999 de cand activeaza, TEHNOCLIMA a devenit o societate de renume in domeniul proiectarii si executarii de lucrari de incalzire, climatizare, ventilatie si sanitare. A apelat la serviciile de webdesign si copywrite Imagine Plus pentru a contura o imagine corecta in mediul online a serviciilor si produselor pe care le poate compania pune la dispozitia clientilor sai.

Doladela Company

Doladela Company

Doladela Company este unul din cei mai mari producatori din Romania de armaturi pentru profile PVC, tabla cutata si profile de otel. S-a realizat si optimizat un website tip corporate cu grad mare de uzabilitate. Promovarea ulterioara a pozitionat doladelacompany.ro pe primul loc in Google la cautarea dupa expresia “armatura pvc”.

Agentia de divort

Agentia de divort

Agentia de divort a fost infiintata din dorinta de a intermedia civilizat divortul partenerilor avand in vedere ca, la un anumit moment, comunicarea dintre parteneri a incetat si relatiile dintre acestia au devenit ireconciliabile. Echipa Imagine Plus a sprijinit lansarea website-ului si crearea imaginii online a acestui nou tip de afacere. "Noi transformam un cuplu nefericit in doi ...

Maritime Solutions

Maritime Solution

Agentie de crewing autorizata de Autoritatea Navala Romana, care colaboreaza cu un numar de peste 50 de armatori din Belgia, Franta si Luxemburg a solicitat echipei Imagine Plus crearea si optimizarea unui website in limba romana, engleza, germana si belgiana, precum si serviciile de creatie logo, carti de vizita, mape de prezentare, etc.

Uzineng Engineering S.A.

Uzineng Engineering S.A.

Uzineng Engineering SA, institut de inginerie tehnologica, proiectare, cercetare si analize tehnice, cu o experienta de peste 50 de ani in elaborarea de proiecte industriale de mare complexitate, a ales Imagine Plus dupa ce a studiat multe alte variante de colaborare, pentru crearea si optimizarea website-ului de prezentare (tip corporate) a companiei.

Hostel Rams

Hostel Rams Ploiesti

Pentru noul Hostel Rams Ploiesti, echipa Imagine Plus a efectuat un studiu care a scos in evidenta punctele forte ale afacerii clientului nostru comparativ cu concurenta acestuia, a ales domeniul, a construit si optimizat un website in care este inserat si un formular rapid de rezervare cazare, la indemana vizitatorilor si a realizat logo-ul hostelului.

Body Spirit Mind

Body Spirit Mind

Body Spirit Mind inseamna abordari terapeutice distincte de cele profesate de medicina conventionala, de la Yumeiho, RPG, Kinesio Taping, Gimnastica intima, Hirudoterapie, Remedii Florale Bach, Cristaloterapie, pana la NLP. Echipa Imagine Plus a creat si optimizat un website de prezentare cu detalii complete pentru vizitatori.

Mediator Perianu & Calin

Mediator Perianu & Calin

Echipa Imagine Plus a avut un rol important in crearea acestui website. Au studiat activitatea, principiile, legislatia, de fapt intreaga afacere a clientului nostru precum si factorii care o influenteaza si au creat schema logica, linia cromatica, elemente grafice si textele pentu intregul continut al website-ului. Doar “Noutatile” au ramas in sarcina clientului.

Centru medical Maycor

Centru medical Maycor

Domnul Dr. Mihail Bucatanschi a apelat la serviciile echipei Imagine Plus pentru crearea si optimizarea website-ului de prezentare al Centrului Medical Maycor. Analiza initiala a relevat necesitatea achizitiei domeniului cardiologie-galati.ro. Dupa crearea si optimizarea website-ului, acesta s-a ridicat in prima pagina in Google la cautarea dupa ....

Reiner – Das Profil der Zukunft

Reiner – Das Profil der Zukunft

Imagine Plus a creat si optimizat reinerpvc.eu atat in limba germana, cat si in limbile engleza, maghiara si romana, intrucat compania activeaza pe piata europeana. Pentru ca se adreseaza firmelor care comercializeaza profile PVC si care cunosc brandul, website-ul a fost gandit sa fie foarte simplu si la obiect, oferind doar informatiile tehnice si de contact.

CMI DR. Liliana Lacramioara Pavel

CMI DR. Liliana Lacramioara Pavel

Echipa Imagine Plus a creat un website tip carte de vizita pentru a scoate in evidenta competentele, precum si activitatea medicala si cea universitara in care este implicata Doamna Doctor Liliana Lacramioara Pavel, care pune multa pasiune in tot ceea ce face si care este dedicata insanatosirii oamenilor si ajutorarii celor nevoiasi.

Mediere Galati

Mediere Galati

Echipa Imagine Plus a avut un rol important in crearea acestui website. Au studiat activitatea, principiile, legislatia, de fapt intreaga afacere a clientului nostru precum si factorii care o influenteaza si au creat schema logica, linia cromatica, elemente grafice si textele pentu intregul continut al website-ului. Doar “Noutatile” au ramas in sarcina clientului.

PFA Dima Neculai

PFA Dima Neculai

Imagine Plus a creat www.e-protectiamuncii.com pentru a scoate in evidenta competentele si experienta Domnului Dima Nicolae, specializat pe servicii de securitate si sanatate munca, situatii de urgenta, protectia mediului, managementul calitatii, obtinerea de autorizari de constructie, infiintare societati, intocmire acte si avizare activitati ISCIR.

Scoala Gimnaziala Nr. 33 Galati

Scoala Gimnaziala Nr. 33 Galati

Deoarece a fost foarte multumita de serviciile prestate de echipa Imagine Plus, Scoala Gimnaziala Nr.33 Galati a intocmit o scrisoare de recomandare pentru ca noi sa o putem arata altor institutii. Le multumim si noi pentru ca sunt clientii nostri. Ce am facut pentru dansii a fost sa construim un website cald, prietenos, ca si oamenii din scoala si sa il ridicam pe edu.ro

Calculator credite nevoi personale

Calculator credite nevoi personale

Echipa Imagine Plus a creat pe domeniul www.calculatorcreditenevoipersonale.ro un instrument online interactiv care functioneaza pe baza unor functii matematice cu mai multe variabile si care,. printr-o simpla apasare de buton, ofera date privind ce suma maxima poate cineva imprumuta si care va fi valoare aproximativa a ratelor sale lunare.

Migadent

Migadent

Website in 2009, reconstructie website, adaptat la noile tendinte in 2012, design personalizat, optimizare si promovare website, creare pachet branding primar, in concordanta cu imaginea online a  clientului, Google Places, videomarketing sunt cateva din serviciile pe care echipa Imagine Plus le-a oferit clinicii stomatologice Migadent.

Expert AgriBusiness

Expert AgriBusiness

Analiza in mediul online a domeniului pe care activeaza Expert Agribusiness si analiza afacerii acestei companii de catre Imagine Plus a dus la construirea si optimizarea website-ului expertagro.ro in care sunt reflectate punctele forte ale firmei si programate formulare diferite de contact pentru clienti, respectiv distribuitori cu care se colaboreaza.

Expert AgriBusiness - Conditionat Semninte

Expert AgriBusiness – Conditionat Semninte

Lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum

Casa cu Sare

Casa cu Sare

O afacere care aduce sanatate. Salina in orasul Galati, construita pentru a crea un mediu benefic ameliorarii afectiunilor respiratorii. Am creat un design unic, dar am descoperit si artista din spatele afacerii, Doamna Stavar, administratora salinei, care are ca hobby pictura si in cadrul website-ului am inserat si galeria de arta a dansei pentru ca ne-a placut.

Prodomus

Prodomus

Prodomus, firma de renume pe piata Galati si Braila, specializata in productia de mobilier si fier forjat ne-a contactat pentru a-i crea un website de prezentare. Am inceput cu analiza care releva ce expresii cheie sunt folosite in cautari, apoi am facut fotografiile si prelucrarea acestora. Am creat website-ul si l-am promovat pana l-am stabilizat in primele pagini.

I.A.T.S.A GALATI  S.A

I.A.T.S.A GALATI S.A

IATSA GALATI SA, companie cu traditie  in domeniul auto pe piata galateana, care ofera produse si servicii auto de calitate, la cel mai inalt nivel profesional si care, mai nou, a creat si un serviciu special numit “Hotelul anvelopelor”, a dorit crearea unui website tip corporate, astfel incat sa creeze o imagine online corecta si in concordanta cu cea offline.

SiCosmetics - Blog

SiCosmetics – Blog

Lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lor

Chiromax

Chiromax

Pentru clinica dentara a domnului Dr. Julea, specializata pe chirurgie maxilo faciala, implantologie si stomatologie, echipa Imagine Plus a creat initial si optimizat unui website prietenos, in limba romana, engleza si italiana. Promovarea si integrarea acestuia pe Facebook l-a stabilizat in cautari pe Romania pe prima pagina in Google.

Protehnicus

Protehnicus

Fondata in 2002, Protehnicus asigura solutii tehnice complete atat in domeniul industrial cat si in cel rezidential si e dedicata cresterii calitatii vietii clientilor sai si ridicarii companiei in topul companiilor de referinta din domeniu. I-am sprijinit in crearea unei imagini corecte a afacerii in mediul online si le-am apreciat dedicarea pentru ce fac.

PFA Sandu Dorin

PFA Sandu Dorin

Imagine Plus a creat protectiamunciigl.ro pentru a scoate in evidenta competentele si experienta Domnului Sandu Dorin, specializat in domeniul protectiei muncii, securitatii si sanatatii in munca si situatiilor de urgenta. Elaboreza planurile si documentatia necesara in conformitate cu legile in vigoare, efectuez instructajul si testarile periodice si reprezint angajatorul in relatia ...

SiCosmetics

Lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lor

Comalina

Comalina

Am fost mandri sa cream si optimizam website-ul pentru Comalina, unic producator de braga din Galati, unul din putinii producatori de braga din Romania care respecta reteta traditionala a acestei bauturi racoritoare si plina de nutrienti. Am gasit disponibil domeniul producatorbraga.ro, pe care am si construit website-ul. Si acum este pe primele trei pozitii in google pe ...

Octadent Galati

Octadent Galati

Pentru Centrul stomatologic Octadent Galati, al carui punct forte este ca detine un laborator propriu de radiografii dentare am creat si optimizat un website care sa reflecte acest lucru. Astfel, a ajuns in prima pagina din Google la cautarile dupa “laborator radiografii dentare galati” si “radiografii dentare galati”, fara sa fi investit in promovare.

Dr. Veronica Cocariu

Dr. Veronica Cocariu

www.stomatolog-galati.ro este domeniul pe care am inserat punctele care o diferentiaza pe Dna Doctor Veronica Cocariu fata de piata. Pentru a o sprijini in a apare la cautari in prima pagina din Google, ne-am folosit de videomarketing si rezultatele au aparut in mai putin de 30 de zile de la lansarea videoclipului in internet, prin youtube.

HelloDent

HelloDent

Lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lor

Finexpert Grup

Finexpert Grup

Finexpert Grup, societate specializata in domeniul serviciilor contabile, al auditului si consultantei privind accesarea si implementarea de proiecte din fonduri europene nerambursabile a obtinut, bineinteles, fonduri pentru crearea unui website si echipa Imagine Plus a sprijinit-o in alegerea domeniului si crearea website-ului cat si promovarea acestuia in google.

CMI Psihiatrie Dr. Mihaela Chelariu

CMI Psihiatrie Dr. Mihaela Chelariu

Ce poate cauta cineva care are nevoie de un psihiatru decat “psihiatru galati” sau “psihiatrie galati”? Creat si optimizat in 2009 de catre echipa Imagine Plus, website-ul psihiatriegalati.ro s-a ridicat si stabilizat in prima pagina din Google la aceste cautari si aduce in acest moment mai mult de 50% din pacientii care intra in cabinetul dansei.